Σχετικά με εμάς

H Evridiki Spa Solutions αναλαμβάνει τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή εγκαταστάσεων Spa και ταυτόχρονα προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης και εξοπλισμού. Παράλληλα παρέχει σε όσους πελάτες το επιθυμούν και τη δυνατότητα υπηρεσιών διαχείρισης κέντρων Spa ή/και υπηρεσιών συμβουλευτικής-spa counseling.

Μελέτη, Σχεδιασμός & Κατασκευή Spa

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν από το μηδέν ή να αναβαθμίσουν τον χώρο ευεξίας τους. Μέσω της αξιοποίησης επαγγελματικών σχεδίων 3D και 2D, εκπονημένων από διακεκριμένους αρχιτέκτονες στον χώρο των εγκαταστάσεων ευεξίας, επιτυγχάνεται η βέλτιστη ποιότητα σχεδιασμού spa. Για να μπορεί ένας χώρος ευεξίας να κεντρίσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να καλύπτει τις ανάγκες του, θα πρέπει να τηρεί όλες τις προδιαγραφές, για τη σωστή λειτουργία και λειτουργικότητά του. Για αυτό, η Evridiki Spa Solutions προχωρά ολιστικά στη δημιουργία ή στην αναβάθμιση κέντρων spa.

 Projects


Εξοπλισμοί & Διακόσμηση Spa

Αναλαμβάνουμε την επιλογή πλάνου διακόσμησης και εξοπλισμού του χώρου σας αξιοποιώντας τη βοήθεια καταξιωμένων διακοσμητών με εμπειρία στον χώρο του ιαματικού τουρισμού και ευεξίας.

Από το 1990 αντιπροσωπεύουμε εταιρείες σταθερά πρωτοπόρες στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας με ιδιαίτερα προϊόντα στον εξοπλισμό χώρου SPA. Αποτελώντας αποκλειστικό αντιπρόσωπο κορυφαίων εταιρειών εξοπλισμού όπως οι Nilo Spa Design, Beauty Star & Eme η Evridiki Spa Solutions έχει συγκεντρώσει και σας προτείνει εξοπλισμούς άριστης ποιότητας.


 

Διαχείριση Spa

Το εμβληματικότερο δείγμα γραφής της Evridiki Spa Solutions στον τομέα της διαχείρισης χώρων Spa είναι η αδελφή εταιρεία της, η Evridiki Spa by Apivita. Δραστηριοποιούμενη στο χώρο της ευεξίας και του ιαµατικού τουρισµού έχει δημιουργήσει µακροχρόνιες συνεργασίες µε µεγάλα Resorts & Hotels σε Ρόδο, Κω, Κρήτη, Ερέτρια & Κόρινθο αναλαμβάνοντας την οργάνωση, τη διοίκηση και την υψηλού επιπέδου διαχείριση κέντρων Spa:

  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιχείρησης
  • Δημιουργία Μενού θεραπειών
  • Θέσπιση πρωτοκόλλων λειτουργίας & Σύνταξη Κώδικα Δεοντολογίας
  • Καθοδήγηση για την ανεύρεση, την εκπαίδευση και την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού του Spa

 Μάθετε περισσότερα για την Evridiki Spa by Apivita εδώ